TAMACAHUT DI TEMNAḌT N BUMERDES D TUBIRET TASLEḌT D WEMGIRED - BUGABA, FATMA; DERWAZ, FAYZA; LƐEBBASI, NAƐIMA (université de bouira, 2013)
Tasekla tes􀠱a a􀜞as n tewsatin, tasrit akked tmedyazt i yellan d tarkizt deg tmetti taqbaylit, imi tettak tilelli i u􀠹ref ad d-yessenfali 􀠹ef wayen yettidir d wayen yett􀛹ulfu. Timetti taqbaylit tamensayt d tin yefkan azal d ameqran i snat n tewsatin-agi , ger tid n tesrit: tamacahut tufrar-d 􀠹ef tiyye􀛭 . 􀙨􀜙enf-a n tesrit tel􀛹a-d si zzman aqdim ar tizi n wass-a, s timawit i d-yellan d abrid agejdan s ways tettwa􀛹rez tasekla taqbaylit.
TAMACAHUT DI TEMNAḌT N BUMERDES D TUBIRET TASLEḌT D WEMGIRED
Keywords: TAMACAHUT DI TEMNAḌT N BUMERDES D TUBIRET TASLEḌT D WEMGIRED