Aserwes gar tmucuha timensayin i d-yejmeɛ S.ZENIA d tmucuha tatrarin i d-yesnulfa A.QEBAILI - Busebḥa, Ismahan; Berouo, Nadya (université de bouira, 2014)
Tasekla taqbaylit telḥa-d s timawit seg zzman aqbur, tennulfa-d seg wasmi yebda umdan yettxemim $ef talsa d yiman-is. Yal a$ref deg umaval yesεa i$eblan d yisirman i t-ized$en. £ef waya ad naf imdanen seg zik-nsen ttaεraven ad rren $ef yi$eblan-nsen ne$ ayen i tenice$ ben deg tsekla. Kra seg wayen d-snulfan imezwura deg tewsatin n tsekla iruḥ, yedda deg tatut ur d-yewwiḍ ara ar tizi n wass-a, maca drus maḍi i d-izegren i leqrun yemneɛ, yewweḍ-d s timawit; seg yimi $er umeẓẓu$ s wayes tettwaḥrez, tasuta tettak-itt i tayeḍ armi d-tewweḍ ar tizi n wass-a
Aserwes gar tmucuha timensayin i d-yejmeɛ S.ZENIA d tmucuha tatrarin i d-yesnulfa A.QEBAILI
Keywords: Aserwes gar tmucuha timensayin i d-yejmeɛ S.ZENIA d tmucuha tatrarin i d-yesnulfa A.QEBAILI